Bli medlem

Välkommen att registrera dig som medlem

Birka Kattklubb är öppen för alla kattälskare oavsett om du har en raskatt eller en huskatt. Som medlem i Birka Kattklubb får du lära känna andra likasinnade kattälskare. Antingen på någon av våra utställningar eller på våra klubbträffar.

Som huvudmedlem i Birka Kattklubb får du sex gånger om året tidningen Våra Katter, utgiven av Sveriges Raskatters Riksförbund eller förkortat SVERAK. Birka Kattklubb är anslutet till SVERAK. Detta innebär att du också har rätt att under vissa förutsättningar registrera kattungar i SVERAK och du har även rätt att ställa ut din katt på utställningar som anordnas  under Fédération Feline International (FiFe) regler.

Ett medlemskap gäller för kalenderår och om du blir medlem under oktober månad gäller betald medlemsavgift även för medlemskap nästkommande år. Om du ansluter dig till Birka Kattklubb har du samtidigt godkänt vår stadga.

Medlemsavgifter 2022

  • Huvudmedlem      375 kronor
  • Familjemedlem    100 kronor
  • Stödmedlem        150 kronor
Medlemsavgiften som bestäms på årsmötet, betalas in på vårt PlusGirokonto 28 19 60 -5.
Glöm inte att skriva ditt namn så att vi hittar din betalning.

notera

Notera att vi inte skickar ut någon inbetalningsavi och att medlemskapet inte är giltigt förens betalningen är registrerad hos oss.
Skriv ditt namn
Ogiltig e-postadress
Skriv ditt telefonnummer
Ange din webbadress
Skriv ditt stamnamn
Skriv din adress
Skriv din adress
Skriv din adress
Ange minst en kattras
Invalid Input

Copyright © Birka Kattklubb | All rights reserved | Design Johan Karlsson